dienst-interduct-e-commerce.jpg
Diensten

Webshops voor particulieren; alles in huis voor schone lucht bij u thuis

Middels onze webshops bieden wij een breed assortiment hoogwaardige ventilatieproducten én diensten aan in binnen- en buitenland. De klantbeleving staat hierbij centraal. Omdat wij iedereen een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat gunnen, leveren wij via onze webshops voornamelijk aan particulieren.

Onze 5000+ ventilatieproducten bieden legio aan mogelijkheden voor een particulier met twee rechterhanden. De minder handige particulier bestelt met gemak online een dienst waarna een monteur langskomt voor onderhoud, vervanging of reiniging. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste ventilatieoplossing voor uw woning of het installeren en onderhouden van ventilatiesystemen, onze klantenservice staat dagelijks klaar om u te adviseren over de meest uiteenlopende ventilatietechnische vraagstukken.

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Alle projecten

Weert
Antje van de Statie
Bajeskwartier Amsterdam
Amsterdam
Bajeskwartier - The Jay
Kampen
Binnenplezier
Wormerveer
De Halm Noordeinde
Den Haag
Grotius
Eindhoven
Hooghe Heer
Zutphen
Kade Zuid
Oijen
Kerkwoning
Alphen aan den Rijn
Klaverhof
Lent
LOYD
Rotterdam
Little C
Project Aluvo Nieuwleusen
Nieuwleusen
Nieuwleusen
Herten
OolderVeste
Roermond
Parkwijk ’t Ham
Pernis
Port Tussenhoeve
Nassaustraat Tilburg renovatie ventilatie
Tilburg
Portiekflats Nassaustraat
Oosterhout
Thuisvester
Udenhout
Udenhout
Amsterdam
VERTICAL
Teteringen
Wij Wonen
Weert
Wiên
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.