dienst-interduct-groothandel.jpg
Diensten

Groothandel en afhaalmagazijn; hoogwaardige ventilatie snel op locatie

Het leveren van alles op het gebied van ventilatie; dat is wat wij doen vanuit ons gecentraliseerde magazijn. Dagelijks verzenden wij circa 500 pakketten naar onze zakelijke en particuliere klanten. Of het nu gaat om roosters, kanalen, hulpstukken, filters óf WTW-units, wij hebben het allemaal op voorraad.

Via onze webshops en handelsbedrijven leveren wij onze producten door vrijwel heel Europa. Om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, maken wij milieubewuste keuzes in onder meer verpakkingsmateriaal, leveranciers en logistieke partners. Hierdoor kiezen onze klanten niet enkel voor hoogwaardige producten en goede service, maar ook voor een groenere toekomst.

Kracht van samenwerking

Samenwerking maakt ons sterk; dat is waar wij in geloven. Ieder Interduct-bedrijf is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat verder gaat dan enkel ventilatie. Een gezond en comfortabel binnenklimaat is waar wij voor gaan én waar wij voor staan.

Met onze bedrijven geven wij antwoord op alle mogelijke ventilatie vraagstukken. Waar de kennis van het ene bedrijf eindigt, start die van de ander. We dagen elkaar uit, inspireren elkaar en delen onze kennis en ervaring om tot de best mogelijke oplossingen te komen.

Interduct

Alle projecten

Weert
Antje van de Statie
Bajeskwartier Amsterdam
Amsterdam
Bajeskwartier - The Jay
Kampen
Binnenplezier
Wormerveer
De Halm Noordeinde
Den Haag
Grotius
Eindhoven
Hooghe Heer
Zutphen
Kade Zuid
Oijen
Kerkwoning
Alphen aan den Rijn
Klaverhof
Lent
LOYD
Rotterdam
Little C
Herten
OolderVeste
Roermond
Parkwijk ’t Ham
Pernis
Port Tussenhoeve
Nassaustraat Tilburg renovatie ventilatie
Tilburg
Portiekflats Nassaustraat
Oosterhout
Thuisvester
Amsterdam
VERTICAL
Teteringen
Wij Wonen
Weert
Wiên
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.