dienst-interduct-renovatie.jpg
Diensten

Renovatie van woningen en gebouwen; van goed (genoeg) naar beter

Het renoveren van een ventilatiesysteem is een delicate taak: zeker wanneer het plaatsvindt in ‘bewoonde toestand’. Daarom zorgen wij ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de renovatiemarkt. Onze expertise stelt ons in staat om de meest uiteenlopende projecten succesvol uit te voeren.

Renovatie omvat onder andere de aanleg van CO2-gestuurde MV- en WTW-installaties in bestaande gebouwen, variërend van woningen tot aan appartementencomplexen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in verduurzaming en Nul op de Meter (NOM) woonprojecten, waarmee we een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Kinderen zijn onze toekomst. Daarom verzorgen we ook de aanleg van ventilatiesystemen in scholen en kinderdagverblijven; daar waar kinderen een groot deel van hun tijd doorbrengen. Vandaag bouwen we aan de dag van morgen.

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in renovatie

Oijen
Kerkwoning
Alphen aan den Rijn
Klaverhof
Nassaustraat Tilburg renovatie ventilatie
Tilburg
Portiekflats Nassaustraat
Interduct

Deze bedrijven zijn actief in renovatie

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.