dienst-interduct-service-onderhoud.jpg
Diensten

Service & onderhoud van het ventilatiesysteem; blijven(d) genieten van schone lucht

Service met een hoofdletter S; dat is waar onze dienstverlening voor staat. Onze focus ligt op het verlenen van service en onderhoud aan ventilatiesystemen, die we beschouwen als de ‘longen van de woning’.

We begrijpen het belang van een goed functionerend ventilatiesysteem als geen ander en zorgen ervoor dat het volledige systeem, inclusief dakventilatoren, luchtbehandelingskasten, kanalen en stijgschachten, in een optimale conditie verkeert. Met oog voor detail en aandacht voor uw specifieke wensen zijn wij dé partner voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze expertise stelt ons in staat om projecten uit te voeren voor diverse klanten, waaronder VvE’s, investeerders, beheermaatschappijen, instanties en scholen. Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden altijd een passende oplossing.

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in Service & Onderhoud

Den Haag
Grotius
Oosterhout
Thuisvester
Interduct

Deze bedrijven zijn actief in service & onderhoud

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.