dienst-interduct-service-onderhoud.jpg
Diensten

Service & onderhoud van het ventilatiesysteem; blijven(d) genieten van schone lucht

Service met een hoofdletter S; dat is waar onze dienstverlening voor staat. Onze focus ligt op het verlenen van service en onderhoud aan ventilatiesystemen, die we beschouwen als de ‘longen van de woning’.

We begrijpen het belang van een goed functionerend ventilatiesysteem als geen ander en zorgen ervoor dat het volledige systeem, inclusief dakventilatoren, luchtbehandelingskasten, kanalen en stijgschachten, in een optimale conditie verkeert. Met oog voor detail en aandacht voor uw specifieke wensen zijn wij dé partner voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze expertise stelt ons in staat om projecten uit te voeren voor diverse klanten, waaronder VvE’s, investeerders, beheermaatschappijen, instanties en scholen. Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden altijd een passende oplossing.

Onderhoud als particulier of bedrijf

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om dit te realiseren is het essentieel dat een ventilatiesysteem goed wordt onderhouden. Of je nu een particulier bent of een bedrijf vertegenwoordigt, Interduct staat klaar om je te helpen bij het onderhoud van uw ventilatiesysteem.

Interduct

Projecten in Service & Onderhoud

Den Haag
Grotius
Oosterhout
Thuisvester
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.