20211125-wien-weert-pro-light-lq-001.jpg
Branches

Horeca

Iedere horecaondernemer heeft te maken met de Drank- en Horecawet waar horeca ventilatie een belangrijk onderdeel van is. Een goed werkend ventilatiesysteem zorgt ervoor dat uw gasten zorgeloos genieten van een optimaal binnenklimaat. Onze ventilatieoplossingen voeren de verontreinigende lucht af en voorzien de ruimte een van schone lucht. Dit heeft direct invloed op de verspreiding van onder meer ziekteverwekkers en onaangename geuren. Een ingewikkeld verhaal? Voor ons niet. Door onze jarenlange ervaring bieden wij voor iedere situatie de beste oplossing.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in de horeca

Weert
Antje van de Statie
Weert
Wiên
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.