dienst-interduct-installatie.jpg

Luchtkanalen laten plaatsen: goedkoop is duurkoop

Luchtkanalen laten plaatsen is geen overbodige luxe. Ze zijn namelijk onmisbaar voor een effectieve werking van een ventilatiesysteem. Luchtkanalen zijn ontworpen om vieze lucht af te voeren en schone lucht aan te voeren. Daarmee leveren ze een wezenlijke bijdrage aan een gezond binnenklimaat.

De montage van luchtkanalen is een vak apart en dat vraagt dus ook om de inzet van een vakman. Met een professionele luchtkanalen monteur als Interduct, bent u verzekerd van een optimaal resultaat in hygiëne, comfort en verbruik.

Luchtkanalen plaatsen

Ieder bedrijf is anders. Dat vraagt om maatwerk bij de montage van luchtkanalen. Onze monteurs gaan nooit blind aan de slag, maar bekijken de situatie zorgvuldig. Wat is de beste positie om luchtkanalen te plaatsen? Hoe kunnen de luchtkanalen zodanig worden gemonteerd dat het ventilatiesysteem optimaal werkt? Hoe blijven functionele eisen en esthetische wensen in balans? Een professionele luchtkanalen monteur weet het maximale uit iedere situatie te halen.

Wanneer luchtkanalen laten plaatsen?

Als uw ventilatiesysteem geen (of verouderde) luchtkanalen heeft, dan is het tijd om luchtkanalen te plaatsen. Wilt u luchtkanalen laten installeren? Kies dan bij voorkeur voor een specialist als Interduct. Met onze expertise in ventilatiesystemen zijn we al ruim 30 jaar actief in de woningbouw. Daarnaast hebben we volop ervaring met uiteenlopende utiliteitsprojecten: van distributiecentrum tot zorginstelling en van school- tot kantoorgebouw.

Meer weten? Bekijk dan onze referenties.

Luchtkanalen montage

Interduct is een lerende organisatie. Vakmanschap wordt gekoesterd, innovatie omarmd. Iedere luchtkanalen monteur is bij ons een specialist. Onze mensen ‘ademen’ ventilatietechniek en weten precies wat nodig is. Als ambassadeurs van Interduct staan zij voor betrouwbare kwaliteit bij luchtkanalen montage.

One-stop-shop in ventilatiesystemen

Luchtkanalen plaatsen is voor Interduct meer dan alleen leveren en monteren. Het ventilatiesysteem wordt zorgvuldig ingesteld en getest, zodat alles naar behoren werkt. Daarnaast verzorgt Interduct reiniging en periodiek onderhoud. Zo blijft het systeem in goede conditie op korte én lange termijn.

Behoefte aan een specifieke dienst, zoals een luchtmeting of rookproef? Ook daarvoor is Interduct de juiste partij. Eén adres voor alle ventilatievragen: daarom kiezen onze klanten voor Interduct. Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.