spirobuizen.jpg

Spirobuis kopen? Ontdek Interduct

Wilt u een spirobuis kopen? Bij Interduct vindt u alles dat u nodig heeft om een hoge kwaliteit ventilatiesysteem te bouwen of vervangen. Wij leveren én produceren hoge kwaliteit spirobuizen die gemaakt worden door onze eigen spiromachines. Interduct is dé onafhankelijke leverancier op het gebied van lucht- en ventilatiesystemen, met jarenlange ervaring en deskundigheid. Bovendien delen we graag onze vakkennis en ondersteunen we u graag op elke mogelijke manier. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Hieronder vertellen we u graag meer over ons aanbod.

Voor goede ventilatie zijn goede spirobuizen onmisbaar

Spirobuizen – ook bekend onder de noemer spiropijpen, spiraalbuizen of spiralobuizen  –  zijn gegalvaniseerde ventilatiebuizen. Ze bieden weinig weerstand in het ventilatiesysteem en zijn zeer goed bestand tegen onder- en overdruk. De spirobuis behoort tot het meest populaire ronde luchtkanaal voor ventilatietoepassingen. Voor een goede ventilatie zijn spirobuizen namelijk onmisbaar.

Aan welke kwaliteitsnormen voldoen onze spirobuizen?

Onze spirobuizen worden gemaakt van sendzimir verzinkt staal en de productie wordt uitgevoerd volgens de kwaliteitsnormen van Luka. Hiermee voldoen onze spirobuizen zonder meer aan de luchtdichtheidsgarantie en aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Doordat onze buizen vervaardigd worden uit spiraal gefelst bandstaal, kunnen ze geleverd worden in uiteenlopende diameters: vanaf 80mm tot 1000mm, uiteraard met diverse tussenliggende diameters. Wij leveren eveneens bijpassende hulpstukken, zowel in safe als niet safe.

Het is voor ons ook mogelijk om de spirobuizen in aluminium en RVS te leveren. Dit kan enkel op aanvraag.

Spirobuizen kopen bij Venttrade Interduct

Bij Interduct staan we 100% garant voor kwaliteit en service. U kunt er dus van op aan dat onze spirobuizen voldoen aan de hoogste kwaliteit. Door onze grote voorraad zijn standaard afmetingen snel leverbaar, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar ons aanbod van spirobuizen? Bekijk het op de webshop van onze dochteronderneming Venttrade.

Vul direct het contactformulier hieronder in voor een advies op maat, desgewenst inclusief een vrijblijvende offerte. Wij zijn een onafhankelijke toeleverancier en niet-merkgebonden. U krijgt bij ons dus een objectief advies, perfect passend bij uw bedrijf, school of projectbouw.

Onze uitstekend opgeleide en deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in ventilatie en helpen u graag.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.