-2022_rodrie_oolderveste_herten_marco-17.jpg

Ventilatie keuring

Weet u eigenlijk wat de kwaliteit is van de lucht die u dagelijks inademt? Of dit nou thuis, op uw werk of op school is, luchtkwaliteit is belangrijk en een goed ventilatiesysteem is hierbij essentieel. Maar naast een goed ventilatiesysteem is ook een regelmatige inspectie hiervan belangrijk om ervoor te zorgen dat het ventilatiesysteem optimaal blijft presteren.

Ruikt u precies wat uw buren gekookt hebben? Of heeft u last van schimmel in de badkamer? Laat uw ventilatiesysteem en luchtkanalen regelmatig inspecteren om bovenstaande problemen te voorkomen. Een vakkundige inspectie van alle onderdelen in uw ventilatiesysteem is belangrijk om achterstallig onderhoud te voorkomen.

Ventilatie laten inspecteren

U zult zich verbazen over wat zich in de loop van de jaren verzameld kan hebben in uw luchtkanalen en ventilatiesysteem. Bent u zich bewust hoe vaak u uw luchtkanalen moet reinigen? En weet u eigenlijk wel hoe luchtdicht uw woning is en of uw ventilatiesysteem wel doet wat het moet doen?

Bovenstaande vragen zijn slechts een greep uit de vragen die wij bij Interduct dagelijks krijgen. Onze vakmensen kunnen u hier goed antwoord op geven. Wanneer u geen service en onderhoudscontract heeft, of voor het eerst vragen heeft met betrekking tot het ventilatiesysteem, kunt u bij ons een inspectie aanvragen. Deze inspectie van het ventilatiesysteem is een voorloper van een service en/of onderhoudsbeurt en wordt door onze vakmensen uitgevoerd. Goed getraind en met geavanceerde camera’s en meetapparatuur kunnen zij u van dienst zijn en antwoord geven op al uw vragen omtrent uw ventilatiesysteem en luchtkanalen. Wij onderzoeken de klacht en geven u advies.

Ook kunt u ons preventief laten komen om te voorkomen dat de luchtkanalen te maken krijgen met achterstallig onderhoud. Dit kan voor uzelf, als service naar de klant of als onderdeel van de opleveringskeuring. Inzetbaar voor woningbouw, industrie en utiliteit.

Neem contact op

Wilt u uw ventilatie laten inspecteren, een rooktest aanvragen of een luchtmeting laten uitvoeren? Neem dan direct contact op. Onze specialisten staan voor u klaar.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.