20211125-wien-weert-pro-light-lq-001.jpg
Projecten

Wiên

In opdracht van Wiên legde CSE Elektrotechniek de basis voor het creëren van een heus ‘wow-effect’ in dé wijnbar van Weert. Hierbij speelt verlichting een belangrijke rol. Dit project is een mooi voorbeeld van wat we samen met onze partners tot stand kunnen brengen én bewijst dat de ultieme sfeer valt of staat met de juiste verlichting.

Locatie

Weert

Grootte

Wijnhuis (bar & winkel)

Periode

2021

Bijzonderheden

Wijn in de schijnwerpers

Project Wiên Weert

Schuin tegenover de Gotcha, op de plek waar ‘vroeger’ brasserie De Corti zat, is sinds 2021 een prachtige wijnbar gevestigd: Wiên. De eigenaar had zijn doel duidelijk voor ogen. Niet alleen ambieerde hij een plek waar hij wijn op de (menu)kaart kon zetten; hij wilde dé ultieme beleving creëren. Kortom: er was behoefte aan een sfeervolle omgeving waarin mensen hun favoriete wijn(en) kunnen proeven en aanschaffen. Om dit te realiseren deed hij onder meer een beroep op een lichtspecialist, aan wie hij liet weten een betrouwbare installateur te zoeken. Zo kwam CSE Elektrotechniek aan het licht. Dit was het begin van deze mooie opdracht en een fijne samenwerking.

Wow! Bij Wiên

Na de beoogde aanpassingen, waaronder de aanleg van elektra, opende Wiên de deuren van de wijnbar; een plek waar wijn- en sfeerproeven samenkomt. In deze unieke omgeving kunnen wijnliefhebbers kennismaken met bekende en minder bekende (gekoelde) wijnen en tegelijkertijd genieten van een hapje uit eigen keuken. Het moge duidelijk zijn dat de verschillende wijnen op de drankkaart uitgebreid in het zonnetje worden gezet. Maar dat niet alleen: in de bar staan de flessen wijn letterlijk in de schijnwerpers. De overige sfeerverlichting maakt het plaatje helemaal af. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door CSE Elektrotechniek.

De kracht van samenwerking

Soms zijn we betrokken bij het gehele project; de andere keer stappen we pas op een later moment in. Dat laatste was ook bij deze opdracht het geval. In de eerste fase stelde lichtspecialist Pro Light, in opdracht van Wiên, een maatwerk lichtplan op. Toen bleek dat het bestaande elektriciteitsnetwerk niet voldeed en er behoefte was aan een elektrotechnische installateur, wees Pro Light de opdrachtgever op CSE Elektrotechniek. Niet veel later schudden ze elkaar de hand. Rekening houdend met de tekeningen van De Pinmaekers Interieurs en het lichtplan van Pro Light kocht CSE Elektrotechniek de benodigde materialen in bij Rexel en verzorgden ze de gehele e-installatie. Ten slotte plaatste Pro Light de armaturen. Zo realiseerden we samen een prachtige ambiance in wijnbar Wiên in Weert.

Project Wiên in beeld

ventilatie eisen horeca
Interduct

Bedrijven betrokken bij dit project

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.