regiowinnaar-awvl2023-1024x768.jpg
Blogs

De aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg? Dat zijn wij!

Nieuws
  • 2 mei 2023
  • Leestijd: 2 min
En de winnaar van de titel ‘aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg 2023’ in de categorie Groot Bedrijf is geworden… Interduct! Voor de tweede keer op rij is Interduct uitgeroepen tot de leukste werkgever van de regio Midden-Limburg. In januari begonnen we met postten van berichten, stuurden we e-mails, hingen er posters op en organiseerden we een eigen (kleur)wedstrijd. Niet om onze medewerkers ervan te overtuigen dat wij een aantrekkelijke werkgever zijn, maar om aan te geven dat dit hét moment was om ons te laten weten wat zij van Interduct als werkgever vinden. En met succes!

Overwinning

Op dinsdag 18 april was het éindelijk zover: tijdens het partnerevent bij Beachclub Degreez in Panheel werden de winnaars bekendgemaakt. De bedrijven zijn onderverdeeld per regio en in twee categorieën, MKB en Groot Bedrijf. Hieronder een overzicht van de aantrekkelijkste werkgevers van Limburg 2023.

 

Groot Bedrijf

MKB

Regio Noord

KLG Europe (categoriewinnaar)

Personato (categoriewinnaar)

Regio Midden

Interduct

Ria Joosten Catering

Regio Zuid

Bufkes

MijnMarketing.com

Wij feliciteren alle winnaars met het behalen van de titel in hun regio.

Deelname

Ruim 180 bedrijven schreven zich in voor deelname aan de verkiezing voor aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2023, georganiseerd door Meet the Youngsters. Dit jaar deed Interduct voor de tweede keer mee. We zijn trots en dankbaar dat we beide keren zijn uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg; in 2021 én in 2023. Vorig jaar (2022) was een jaar van groei. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar vraagt ook iets van onze mensen. Onze focus lag dan ook volledig bij onze medewerkers en het regisseren van de lopende ontwikkelingen. Dit jaar zagen we wél ruimte om deel te nemen. De collega’s binnen de Interduct groep bewezen nogmaals waarom Interduct de aantrekkelijkste werkgever is door zich massaal in te zetten en stemmen te verzamelen.

Toekomst

Natuurlijk zijn we ongelooflijk trots dat Interduct de titel ‘aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg 2023’ mag dragen, maar die titel willen we ook graag behouden. Of beter zelfs: we willen de aantrekkelijkste werkgever van Limburg zijn. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten. Want hoe gelukkiger onze mensen zijn, hoe meer zij werken met hart en ziel en hoe beter zij de klanten van dienst kunnen zijn. Het is dan ook ons voornemen om in de toekomst opnieuw deel te nemen aan de verkiezing. En wie weet… driemaal scheepsrecht?

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.