partnerschap-icelake-capital.jpg
Blogs

Interduct Groep en IceLake bouwen samen verder aan droomambitie

Nieuws
  • 23 mei 2023
  • Leestijd: 2 min
Ittervoort 23 mei 2023 – Interduct Groep is een veelbelovend partnerschap aangegaan met IceLake. Met deze nieuwe partner maakt Interduct een grote sprong voorwaarts. IceLake faciliteert de verdere ontwikkeling en ambitie van het bedrijf: het realiseren van een duurzaam gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Over Interduct Groep

De Interduct Groep bestaat dit jaar 39 jaar en is specialist op het gebied van ventilatie. Binnen de groep opereren momenteel 15 bedrijven die met elkaar alle schakels van het proces omvatten: ontwerpen, installeren en onderhouden van ventilatiesystemen, inclusief productie en verhandeling van onderdelen. In totaal telt Interduct ruim 350 medewerkers en montagepartners.

Kansen

Frank Huis, directeur Interduct Groep, licht toe welke kansen hij ziet met deze nieuwe constructie: “Onze branche is dynamisch door elkaar snel opvolgende ontwikkelingen. Dat biedt veel kansen. Door te investeren in groei behouden we onze leidende positie. Dat deden we al en dat blijven we doen. Vanaf nu samen met IceLake. We hebben onze nieuwe partner een jaar geleden leren kennen. Voordat we tot zaken zijn gekomen hebben we vele gesprekken gevoerd over ons vakgebied en over onze bedrijfsvoering. We kregen al snel een goede indruk van de mate waarin onze gesprekspartner IceLake ingevoerd is in onze sector. We werken samen met behoud van onze autonomie. Als directie blijven wij de koers uitzetten.”

Match op kernwaarden

De ontwikkelstrategie is gericht op autonome groei en acquisities. Interduct verbreedt en verdiept haar dienstverlening, met behoudt van de eigen identiteit en bedrijfscultuur. Frank Huis: “Ik ben supertrots op waar we nu staan. Interduct is groot geworden door met onze teams te bouwen aan een lerende organisatie. We werken in een cultuur waarbij we met elkaar en van elkaar leren. IceLake ondersteunt onze filosofie waarbij we onze mensen centraal zetten en de ruimte geven. Zij hebben oog en waardering voor onze werkwijze waarin we duurzaam omgaan met mens en milieu. Er is een match op belangrijke kernwaarden zoals samenwerking, vertrouwen en ontwikkeling. Samen met onze nieuwe partner gaan we op gezonde en gezamenlijke grond verder bouwen aan een duurzame toekomst.”

IceLake heeft veel vertrouwen in de samenwerking met de Interduct Groep. IceLake ziet de kracht van de professionele en mensgerichte cultuur van de onderneming en committeert zich met overtuiging aan de ontwikkelstrategie.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.