installatie.jpg
Innovaties

Filterbox

De Filterbox van Interduct is een compacte filterkast die de ‘gewone’ WTW-filter ondersteunt door extra te filteren op geuren, fijnstof én grove stofdeeltjes zoals haren en zand. De Filterbox is zeer geschikt voor toepassing in (sterk) vervuilde gebieden. Afhankelijk van uw wensen levert Interduct verschillende varianten filterboxen voor onder meer WTW-units en luchtbehandelingskasten. Zo bieden wij voor iedere uitdaging een oplossing.
2021_interduct_cs_-klaverhof_alphen-10.jpg

Maak kennis met de Filterbox

Een gezonde leefomgeving wordt voor een groot gedeelte bepaald door een goedwerkend ventilatiesysteem. Waar het ventilatiesysteem géén invloed op heeft, is de luchtkwaliteit van de buitenlucht. In een vervuilde omgeving, zoals nabij een industrieterrein, is een extra (koolstof)filter noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te kunnen waarborgen. Ook bij geuroverlast, bijvoorbeeld door landbouw of horeca, biedt de Filterbox een oplossing. Met het toepassen van de Filterbox houdt u fijnstof, geuren én grove stofdeeltjes buiten de deur.

Afhankelijk van de situatie en uw wens, zijn er verschillende varianten van de Filterbox leverbaar:

  1. Kleine Filterbox

  2. Grote Filterbox

  3. Collectieve Filterbox

De kleine en grotere Filterbox zijn beide geschikt voor toepassing in de woningbouw, waarbij de Filterbox vóór of ná de WTW-unit wordt aangesloten. De grotere Filterbox beschikt, in tegenstelling tot de kleine variant, over actiefkoolcilinders. Hierdoor heeft deze variant meer capaciteit om geuren te neutraliseren. De collectieve Filterbox kan worden aangesloten op een luchtbehandelingskast, zodat deze ook toegepast kan worden in de utiliteit.  

Interduct
"Met het toepassen van de Filterbox houdt u fijnstof, geuren én grove stofdeeltjes buiten de deur."
2021_interduct_cs_-klaverhof_alphen-7.jpg

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert. Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Filterbox?
Wij helpen u graag!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Direct iemand aan de lijn?

Klantenservice
+31 - 88 134 30 00