medisch.jpg
Branches

Medisch

De huisarts, fysiotherapeut, tandarts óf het ziekenhuis; de medische branche is misschien wel het meest veeleisend als het gaat om ventilatietechniek.

Patiënten vertrouwen erop dat er alles aan gedaan wordt om hun gezondheid voorop te stellen. Met een goed werkend ventilatiesysteem voorkomt u het verspreiden van virussen, verkleint u de kans op infecties en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Wij bieden advies op maat om aan de unieke behoeften van uw medische faciliteit te voldoen. Of het nu gaat om operatiekamers waar een steriele omgeving essentieel is, patiëntenkamers waar comfort voorop staat, of laboratoria waar de luchtkwaliteit van invloed is op onderzoeksresultaten, bij ons is geen (ventilatie)vraag te gek.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Alle projecten

Weert
Antje van de Statie
Bajeskwartier Amsterdam
Amsterdam
Bajeskwartier - The Jay
Kampen
Binnenplezier
Wormerveer
De Halm Noordeinde
Den Haag
Grotius
Eindhoven
Hooghe Heer
Zutphen
Kade Zuid
Oijen
Kerkwoning
Alphen aan den Rijn
Klaverhof
Lent
LOYD
Rotterdam
Little C
Project Aluvo Nieuwleusen
Nieuwleusen
Nieuwleusen
Herten
OolderVeste
Roermond
Parkwijk ’t Ham
Pernis
Port Tussenhoeve
Nassaustraat Tilburg renovatie ventilatie
Tilburg
Portiekflats Nassaustraat
Oosterhout
Thuisvester
Amsterdam
VERTICAL
Teteringen
Wij Wonen
Weert
Wiên
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.