branches-woningen.webp
Branches

Woningen

Bij Interduct begrijpen we als geen ander dat een gezond binnenklimaat in woningen van cruciaal belang is voor het welzijn van de bewoners. Wij zijn actief in de woningbouwsector met installatie-, renovatie- en onderhoudswerken. Van advies en ontwerp tot aan nazorg: wij nemen het volledige traject met betrekking tot ventilatie uit handen, zodat de eindgebruiker verzekerd is van een optimaal binnenklimaat.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in woningbouw

Bajeskwartier Amsterdam
Amsterdam
Bajeskwartier - The Jay
Wormerveer
De Halm Noordeinde
Den Haag
Grotius
Eindhoven
Hooghe Heer
Zutphen
Kade Zuid
Lent
LOYD
Rotterdam
Little C
Herten
OolderVeste
Roermond
Parkwijk ’t Ham
Pernis
Port Tussenhoeve
Nassaustraat Tilburg renovatie ventilatie
Tilburg
Portiekflats Nassaustraat
Oosterhout
Thuisvester
Udenhout
Udenhout
Amsterdam
VERTICAL
Teteringen
Wij Wonen
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.