branches-publieke-ruimtes.webp
Branches

Publieke ruimtes

Theaters, winkelcentra, overheidsgebouwen en publieke instellingen vormen ontmoetingsplaatsen voor grote aantallen mensen. Onvoldoende ventilatie kan leiden tot een ongezonde omgeving, wat een direct gevolg heeft op de gezondheid. Onze ventilatieoplossingen spelen een essentiële rol in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zodat eenieder zorgeloos kan genieten van zijn bezoek.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in publieke ruimtes

Kampen
Binnenplezier
Zutphen
Kade Zuid
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.