powertrain-intranet.jpg
Innovaties

Powertrain

Dé compacte en complete energiemodule van Interduct: de Powertrain. Deze installatiekast bespaart ruimte door het samenvoegen van alle benodigde componenten en vormt zo het hart van de woning.

Ontdek de Powertrain

De Powertrain is een prefab installatiekast die de traditionele technische ruimte vervangt door een geluiddempende omkasting waarin alle componenten voor ventilatie, verwarming, warmwatervoorziening en energieopwekking (middels zonnepanelen) zijn samengevoegd. Dit bespaart niet alleen ruimte; het bouwproces verloopt ook vele malen soepeler. Het samenstellen van de Powertrain doen we in nauwe samenwerking met de installateur, waarna de energiemodule volledig prefab én klaar voor gebruik in de woning kan worden geplaatst. Hogere kwaliteit, minimaal transport en minder nood aan vakmensen zijn maar een kleine greep uit de vele voordelen die de Powertrain biedt. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij volledig meegaan in uw wensen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden, zoals bij plaatsing boven het trapgat of onder de dakhelling. En niet minder belangrijk: de Powertrain is leverbaar in iedere gewenste kleur.

Interduct
"Het binnenklimaat is een verademing, zeker in verhouding tot onze vorige woning. Dat was een jaren '30 huis met enorme uitersten, van ijskoude tocht tot oververhitting."

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert. Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Powertrain?
Wij helpen u graag!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.