20220118_afbeelding-intertop-zwart.jpg
Innovaties

InterTop NRG

Dé warmtepomp dakkap voor in de woningbouw. De InterTop NRG is de ideale oplossing voor het toepassen van de buitenunit voor de warmtepomp, zónder dat u rekening hoeft te houden met de opstelplaats. Naast de toename in comfort profiteert u met de InterTop NRG van tal van voordelen: ruimtebesparing, geluidsreductie én onderhoudsgemak.

Hoe werkt de InterTop NRG?

Een warmtepomp is niet meer weg te denken uit de hedendaagse woningbouw. Ondanks de vele voordelen zijn er ook een aantal uitdagingen waar de eindgebruiker rekening mee dient te houden, zoals de opstellingslocatie. De tuin, gevel óf het plat dak zijn de meest bekende opstellingsplaatsen voor de grote, vaak niet zo fraaie, buitenunit. De unit staat dan wel vrij, maar is geen genot voor oog of oor.

De oplossing? De InterTop NRG. Nadat wij uw warmtepomp dakkap in onze fabriek hebben geproduceerd, plaatsen wij de door u geleverde buitenunit in de dakkap. Vervolgens wordt de InterTop NRG prefab op de bouwlocatie geleverd, waarna deze op het dak geplaatst kan worden. Met de InterTop NRG geniet de eindgebruiker van de voordelen van de warmtepomp én van de rust en ruimte in de tuin.

De InterTop NRG wordt op het schuine dak geplaatst en is ontworpen met oog voor de eindgebruiker én de monteur. Voor onderhoud kan de warmtepomp eenvoudig bereikt worden via het serviceluik op de zolder. De afdekkap is gemakkelijk open te klappen voor een veiligere toegang rondom de buitenunit. De InterTop NRG wordt prefab op maat gemaakt en is leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur.

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert. Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de InterTop NRG?
Wij helpen u graag!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.