intertop-aanzicht-buitenkant---flyer.jpg
Innovaties

Intertop In-Roof

Dé oplossing om de buitenunit van de warmtepomp in een hellend dak te verbergen: de Intertop In-Roof. De buitenunit wordt prefab in de dakkap geplaatst en vervolgens in een sparing in het schuine dak geïnstalleerd. Op deze manier is de buitenunit netjes weggewerkt en weinig opvallend. De vlakke bodem van de dakkap kan steunen op de zoldervloer, waardoor de Intertop In-Roof geschikt is voor toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De voordelen van de Intertop In-Roof

De Intertop In-Roof wordt volledig op maat gemaakt en kan in iedere gewenste RAL-kleur geleverd worden. Daarnaast profiteert u met deze dakkap van de volgende voordelen:

 • Ruimtebesparende dakoplossing
  Efficiënt voor nieuwbouw en renovatie

 • Prefab installatie warmtepomp
  Snelle en veilige installatie

 • Eenvoudig onderhoud
  Toegankelijk serviceluik binnenuit voor gemak

 • Maatwerk totaaloplossing
  Prefab geïsoleerd, aansluitingen voor MV en rioolontluchting

 • Verbeterd woongenot
  Beperkte geluidshinder buitenshuis en ruimtebesparend in de tuin

Bezichtig de Intertop In-Roof op de VSK 2024

Heeft u interesse in de Intertop In-Roof? Deze is live te bewonderen in stand B008 van Itho Daalderop in hal 12 van de jaarbeurs tijdens de VSK 2024. Deze vindt plaats van dinsdag 6 februari tot en met vrijdag 9 februari. Meld u gratis aan via onderstaande button.

Meer weten over de Intertop In-Roof?

Een warmtepomp is niet meer weg te denken uit de hedendaagse woningbouw. Ondanks de vele voordelen zijn er ook een aantal uitdagingen waar de eindgebruiker rekening mee dient te houden, zoals de opstellingslocatie. De tuin, gevel óf het plat dak zijn de meest bekende opstellingsplaatsen voor de grote, vaak niet zo fraaie, buitenunit. De unit staat dan wel vrij, maar is geen genot voor oog of oor. De Intertop In-Roof biedt uitkomst. Met deze oplossing geniet de eindgebruiker van de voordelen van de warmtepomp én van de rust en ruimte in de tuin.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de InterTop In-Roof?
Wij helpen u graag!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.