interduct_interflow_ahf_8661.jpg
Innovaties

Interflow

Dé frisse lucht oplossing van Interduct. De Interflow is een mobiele ventilatie-unit die speciaal ontwikkeld is om drukbezette ruimtes, zoals klaslokalen, binnen afzienbare tijd van gezonde lucht te voorzien.

Wat is de Interflow?

De Interflow van Interduct is een snel inzetbare ventilatiekast die drukbezette ruimtes in een oogwenk voorziet van schone lucht. Door slechts een minimale aanpassing in de ruimte kan de Interflow worden toegepast. Ideaal voor tijdelijke of (semi-)permanente toepassing in het onderwijs, het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. Door het gebruik van de Interflow kan aan de eisen van Frisse Scholen Klasse B worden voldaan, met mogelijkheden tot Frisse Scholen Klasse A. Net als bij een regulier WTW-systeem profiteert u ook met de Interflow van optimale luchtverversing én minimaal warmteverlies. De Interflow bepaalt zelf hoeveel er geventileerd moet worden, door de luchtkwaliteit continu te meten. Zo gaat de luchtkwaliteit omhoog en de energierekening omlaag, zonder in te leveren op comfort.

Interduct
"De Interflow van Interduct is een snel inzetbare ventilatiekast die drukbezette ruimtes in een oogwenk voorziet van schone lucht."

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert. Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Interflow?
Wij helpen u graag!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.