20160318_122.jpg
Projecten

Antje van de Statie

In opdracht van Restaurant-Hotel Antje van de Statie verzorgde CSE Elektrotechniek de aanleg van het volledige elektriciteitsnetwerk. Uniek aan dit project was de omvang en diversiteit van de opdracht. CSE Elektrotechniek was betrokken bij het gehele proces, van het ontwerp tot aan de oplevering, en is ook vandaag de dag nog dé elektropartner van Antje van de Statie.

Locatie

Weert

Grootte

Restaurant-Hotel met
10 hotelkamers

Periode

2018

Bijzonderheden

Van weinig naar ‘wow!’

Project Antje van de Statie

Het pand aan het Stationsplein werd tot de jaren zeventig gezien als dé entree van Weert, maar kwam leeg te staan en verloor zijn glorie. Tot het moment dat de huidige uitbater – een ver familielid van het icoon ‘Antje van de Statie’ – het gebouw nieuw leven inblies. Het pand werd teruggebracht in de oorspronkelijke staat en omgetoverd tot een modern Restaurant-Hotel waar vroeger en nu elkaar ontmoeten. Bij deze renovatie hoorde ook de aanleg van een volledig nieuw elektriciteitsnetwerk. Daarvoor zocht Antje van de Statie B.V. een betrokken en ervaren elektrotechnische installateur, en die vonden ze: CSE Elektrotechniek. Wat vooral aansprak was onze persoonlijke aanpak.

Antje in de spotlights

Alle elektriciteit in Restaurant-Hotel Antje van de Statie is vernieuwd en aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Hieronder vallen niet alleen de verlichting en stopcontacten, maar bijvoorbeeld ook de kaartlezers, de muziekinstallatie en het beveiligingssysteem. Stel u eens voor: u verblijft in Restaurant-Hotel Antje van de Statie. ’s Avonds geniet u van een heerlijk diner uit eigen keuken, terwijl u luistert naar sfeervolle muziek. Ondertussen liggen uw spullen veilig in uw hotelkamer, die enkel geopend kan worden met uw persoonlijke sleutelkaart. Eenmaal op uw kamer doet u het lampje op het nachtkastje aan en duikt u in een spannend boek, terwijl uw telefoon aan de oplader ligt. Dit alles (en méér) is mede mogelijk gemaakt door CSE Elektrotechniek.

De kracht van samenwerking

Ieder vraagstuk gaat gepaard met persoonlijke voorkeuren, maar wat als er rekening gehouden dient te worden met de wensen en behoeften van een groot aantal mensen? Ook dan is een goede samenwerking het sleutelwoord. Na gunning ontvingen we het ontwerp van De Pinmaekers Interieurs en stelden we samen met de opdrachtgever een lichtplan op. Dit resulteerde in een definitief plan voor het aan te leggen elektriciteitsnetwerk. Na levering van de benodigde materialen door Rexel, startte CSE Elektrotechniek direct met de aanleg van de e-installatie. Ondertussen voorzag Philips ons van de verlichting en bezorgde Hager de meterkasten. Voor de installatie van het alarm, de camera’s en de brandmelders deden we een beroep op Chubb, omdat zij ook de bijbehorende services kunnen leveren. Zo realiseerden we samen een nieuw elektriciteitsnetwerk bij Restaurant-Hotel Antje van de Statie in Weert.

Project Antje van de Statie in beeld

Interduct

Bedrijven betrokken bij dit project

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.