Afzuigsysteem in de badkamer laten plaatsen

Laat de afzuiging in uw badkamer te wensen over? Als vochtige lucht in uw badkamer blijft hangen, kan dit het schilderwerk aantasten en zelfs tot schimmelvorming leiden.

Een te vochtige badkamer kunt u herkennen aan:

  • Snelle vorming van condens op spiegels en ramen, die maar lastig wegtrekt.

  • Schimmel (zwarte plekken) op de muren of plafond.

  • Vochtplekken op de muren of plafond.

  • Scheurend of loslatend verf-/stucwerk.

  • Een muffe lucht wanneer u de badkamer binnenkomt.

Heeft u last van een te vochtige badkamer? Neem direct contact op om een afspraak te maken. De binnenklimaat-experts van Interduct helpen u graag met het optimaliseren van uw badkamerafzuiging.

Een persoonlijk advies op maat, zoals het hoort.

Het belang van afzuiging in de badkamer

Het belang van een goede afzuiging in de badkamer is groot. Wist u bijvoorbeeld dat schimmel schadelijk is voor uw gezondheid? Voorkom klachten door de afzuiging in uw badkamer te verbeteren! Een andere reden om voor een goede badkamerafzuiging te zorgen is het feit dat uw badkamer minder snel zal slijten. Wanneer een badkamer te vochtig is, zal verf-en stucwerk op den duur scheuren, waardoor u deze al snel moet vervangen. Zonde, want bij een goed geventileerde badkamer zou dit niet nodig zijn.

Naast dat badkamerafzuiging belangrijk is voor uw gezondheid en uw portemonnee, zal het u ook een hoop ergernis besparen. De muffe geur van een te vochtige badkamer maakt het niet bepaald aantrekkelijk om te ontspannen in uw badkamer. En wat dacht u van de condens op uw spiegel(s)? Onwijs vervelend wanneer u uw haren wilt doen, uzelf wilt scheren of wilt opmaken.

Mechanische afzuiging in de badkamer

Door een mechanische afzuiging in de badkamer te plaatsen, bent u altijd verzekerd van een juiste luchttoevoer en luchtafvoer. Waar het in de badkamer vooral om de luchtafvoer gaat, heeft u in een andere ruimte misschien behoefte aan luchttoevoer (zoals in de slaapkamer). Groot voordeel van een mechanisch ventilatiesysteem: doordat de lucht bij mechanische afzuiging verwarmd wordt, is dit prettiger dan met koude dagen uw raam openzetten. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk binnenklimaat-advies. Hierbij kijken we naar de vochtgehaltes in alle ruimtes en bepalen zo waar verbetering nodig is. Een mechanische ventilatie plaatsen is voor ons dagelijks werk. U bent dus verzekerd van een ervaren uitvoerder.

Neem contact op voor een persoonlijk advies

Bij Interduct kunnen we u gegarandeerd helpen met het verbeteren van de afzuiging in uw badkamer. Van luchtkanaal tot luchttechnische installatie, wij helpen u graag! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over uw binnenklimaat. We leveren een goede kwaliteit, uiteraard voor de juiste prijs. Gemonteerd door echte vakmensen, met jarenlange ervaring. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ook een aantal van onze referenties. Van Den Bosch tot Amsterdam: steeds meer mensen weten ons te vinden.

Meer weten over uw binnenklimaat?

Wilt u meer weten over een comfortabel binnenklimaat? Of blijft u graag op de hoogte van ons bedrijf? Bekijk dan zeker ook onze blogs en nieuwsberichten. Wij nemen u graag mee in de wereld van ventilatie.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.