Afzuiging van de wc

Werkt uw wc afzuiging niet optimaal? Niets zo vervelend als overlast van geurtjes of een tekort aan verse lucht in een afgesloten toilet. Wij kunnen u helpen.

Als binnenklimaatspecialist bekijken we welke wc afzuiging het beste bij uw wensen aansluit. Een toiletruimte in een kantoor of een bedrijfspand vraagt immers om een andere afzuiging dan een toiletruimte in een woning. Wij hebben voor iedere situatie een passende wc afzuiging. Neem direct contact op om een afspraak te maken met onze ventilatie experts.

Afzuig wc: aanleg, onderhoud én vervanging

Interduct biedt u alles op het gebied van lucht. Dit realiseren we door zowel aanleg, onderhoud als vervanging van uw wc afzuiging uit te voeren. Regelmatig onderhoud is belangrijk om slijtage te voorkomen. Door onderhoud gaat uw wc ventilatiesysteem gegarandeerd veel langer mee.

Het belang van een goede toiletventilatie

Luchtverversing is in iedere ruimte van groot belang, maar met name toilet afzuiging. U zult ervan verstelt staan hoe slecht het ooit gesteld is met de luchtkwaliteit: af en toe een raam open zetten is niet voldoende wc afzuiging. Zeker niet in een toiletruimte die regelmatig gebruikt wordt, zoals op een kantoor.

Door een slechte afzuig in de wc en een tekort aan verse lucht kunt u last krijgen van onder andere:

  • Vochtproblemen in het toilet

    • Dat kan resulteren in schimmel en snellere slijtage van schilderwerk.

  • Gezondheidsklachten

    • Denk aan hoofdpijn, misselijkheid en meer last van astma en allergieën.

  • Vermoeidheid

  • Verminderde concentratie

  • Stankoverlast

Met name het laatste punt is in de toiletruimte een grote ergernis. Maar ook vermoeidheid en verminderde concentratie zijn vervelende klachten tijdens de werkuren. Een goede toiletventilatie zorgt ervoor dat vervuilde lucht afgevoerd wordt en er verse lucht terugkomt.

Professionele luchtmeting voor wc afzuiging

Heeft u last van een of meerdere symptomen hierboven? Wij kunnen voor u een professionele luchtmeting uitvoeren. Alleen in het toilet of desgewenst in uw gehele pand. Aan de hand daarvan maken we voor u een persoonlijk ventilatieadvies, indien nodig. Uiteraard passend bij uw budget en wensen.

Ventilatiespecialist in de zakelijke markt

Of het nu gaat om wc afzuiging in een school, een kantoor of een compleet appartementengebouw: Interduct zorgt altijd voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zowel op het toilet, als in de rest van de leefruimtes. Ongeacht de grootte van de opdracht. Dat komt mede door een nauwe samenwerking tussen onze bedrijven. We weten wat we kunnen en wie u waarbij kan helpen.

Neem contact op en stel uw ventilatievraag via ons contactformulier hieronder. Wij maken graag vrijblijvend kennis.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.