_dsf8677_eindhoven_meerring_meerrijk_interduct.jpg
Blogs

Interduct versterkt positie met volledige overname BJ-Lupron

Persbericht
  • 7 februari 2024
  • Leestijd: 2 min
Vanaf vandaag maakt BJ-Lupron, installatiebedrijf voor ventilatiesystemen, volledig deel uit van de Interduct Groep, dé ventilatiespecialist van Nederland. Na een jarenlange samenwerking en succesvolle onderhandelingen, heeft de voormalige eigenaar besloten ook de resterende aandelen over te dragen aan Interduct. De bedrijvengroep kijkt uit naar een mooie toekomst waarin de bedrijven hun krachten bundelen en nog verder bouwen aan een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Samen sterk

De overname van BJ-Lupron is een strategische stap in de verdere ontwikkeling van beide organisaties. “De volledige integratie van BJ-Lupron in de Interduct Groep is een mijlpaal waar we trots op zijn,” zegt Ivo Hanssen, medeaandeelhouder van Interduct, “Samen zullen we ons richten op het verder versterken van onze positie als dé ventilatiespecialist in zowel woningbouw als utiliteit. We zijn ervan overtuigd dat het samenvoegen van onze krachten zal leiden tot innovatieve oplossingen en een nog betere dienstverlening aan onze opdrachtgevers.” Met de overname versterkt Interduct haar capaciteiten en breidt zij haar portfolio uit om een nog breder scala aan diensten aan te bieden.

BJ-Lupron

BJ-Lupron heeft zich gevestigd als een betrouwbare partner op het gebied van het ontwerpen en installeren van hoogwaardige ventilatiesystemen voor nieuwbouwwoningen en appartementencomplexen in Limburg en Noord-Brabant. Daarnaast houden zij zich bezig met renovatie- en transformatieprojecten en groot onderhoud, zoals het vervangen van verouderde installaties. Interduct heeft zich gecommitteerd aan het behouden van de relaties met de talloze belangrijke opdrachtgevers van BJ-Lupron en zal blijven voldoen aan de hoge standaarden waaraan zij gewend zijn. De werkzaamheden worden voortgezet vanuit de vertrouwde locatie in Ittervoort.

Over Interduct

Met 15 bedrijven en meer dan 350 medewerkers is de Interduct Groep dé ventilatiespecialist van Nederland. Vanuit een gedeelde droomambitie en door de krachten te bundelen, voorzien de Interduct-bedrijven jaarlijks vele bedrijven en particulieren, zowel nationaal als internationaal, van schone lucht. Van ontwerp en (maatwerk) productie tot service en onderhoud; Interduct heeft het in huis. Aangenaam binnen!

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.