intertop-aanzicht-buitenkant---flyer.jpg
Blogs

Ontdek de innovatieve Intertop In-Roof dakkap op de VSK 2024

Nieuws
  • 23 januari 2024
  • Leestijd: 1 min
Dit jaar is onze ruimtebesparende en efficiënte dakoplossing – de Intertop In-Roof – live te bewonderen op de VSK 2024. Deze beurs vindt plaats van dinsdag 6 februari tot en met vrijdag 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt onze dakkap in stand B008 (hal 12) van onze partner Itho Daalderop.

Maak kennis met de Intertop In-Roof

Al jaren werken Itho Daalderop en Interduct samen aan een overeenkomstig doel: het creëren van een duurzaam en comfortabel binnenklimaat voor iedereen. Met het oog op oplossingen voor bestaande bouw, is besloten dit jaar ook de Intertop In-Roof tentoon te stellen op de VSK. Wilt u meer weten over deze innovatieve oplossing? Registreer u kosteloos, bezoek de stand van Itho Daalderop en maak kennis met de Intertop In-Roof dakkap.

De Intertop In-Roof dakkap

Met de Intertop In-Roof maakt Interduct het mogelijk de buitenunit van de warmtepomp in een hellend dak te verbergen. De buitenunit wordt prefab in de dakkap geplaatst, waarna deze in een sparing in het schuine dak wordt geïnstalleerd. Het resultaat? Een netjes weggewerkte buitenunit. De Intertop In-Roof wordt op maat gemaakt en is leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Omdat de vlakke bodem van de dakkap kan steunen op de zoldervloer is de Intertop In-Roof geschikt voor toepassing in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

VSK 2024

De VSK is dé beurs voor de iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in de installatiebranche. Van dinsdag 6 februari tot vrijdag 9 februari komt u in de Jaarbeurs Utrecht alles te weten over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van E- en W-installatie.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.