branches-kantoren.webp

Ventilatiesysteem kopen

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem dat de luchtkwaliteit in uw kantoorpand kan verbeteren, of is de mechanische ventilatie in uw woning aan vervanging toe? Dan kan Interduct u helpen.

Al meer dan 30 jaar zijn wij dé ventilatiespecialist voor de woningbouw en utiliteit. Met een team van vakkundige specialisten ontwerpen, leveren en installeren wij alle mogelijke ventilatiesystemen. Van standaard WTW installaties, tot een ander ventilatieproduct op maat. Welke reden u ook heeft om een ventilatiesysteem te kopen, Interduct is u graag van dienst.

Het belang van een goed ventilatiesysteem

Om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren is een goed ventilatiesysteem essentieel. Lucht in woningen of bedrijfspanden kan vervuild zijn door hoge concentraties dampen en stoffen. Wanneer deze vervuilde lucht niet wordt afgevoerd, kan dit gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, slapeloosheid of allergieën veroorzaken.

Omdat woningen en andere gebouwen steeds beter geïsoleerd zijn, kan vervuilde lucht minder goed worden afgevoerd. Een goed werkend ventilatiesysteem biedt dan uitkomst. Sterker nog, sinds 2006 is een ventilatiesysteem zelfs verplicht in nieuwbouwwoningen. Op deze manier kan vervuilde lucht worden afgevoerd en schone, frisse lucht wordt aangevoerd.

Soorten ventilatiesystemen

Wilt u een ventilatiesysteem kopen? Dan zijn er verschillende systemen waaruit u kunt kiezen. Een mechanische ventilatie is één van de bekendste systemen. Dit systeem zorgt voor een constante afvoer van vervuilde lucht door een mechanische ventilatie-unit. Via ramen en ventilatieroosters komt er weer schone lucht naar binnen. Bij dit systeem gaat echter veel warmte verloren.

Een alternatief voor mechanische afzuiging is balansventilatie met warmteterugwinning (WTW). Dit systeem zorgt voor zowel de aan-als afvoer van lucht en is voorzien van een warmtewisselaar. Restwarmte uit de afgevoerde lucht wordt hierbij gebruikt om verse lucht voor te verwarmen.

Weet u niet welk ventilatiesysteem u het beste kunt kopen? Neem direct contact op. Interduct geeft u graag advies bij de aanschaf van uw ventilatiesysteem.

Ventilatiesysteem van Interduct

Interduct is al jaren de ventilatiespecialist voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Wij ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden alle mogelijke ventilatiesystemen voor woningbouw en utiliteit. U kunt uw ventilatiesysteem door ons laten ontwerpen en plaatsen. Onze vakkundige luchtspecialisten zorgen ervoor dat alles conform de wettelijke vereisten gebeurt. Daarnaast beschikt Interduct ook over een eigen productielijn. Hier produceren wij verschillende ventilatieonderdelen. Van standaard dakkappen, luchtkanalen en ventilatieroosters tot speciale producten op maat. Op deze manier kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

De voordelen van Interduct

Kiest u voor een ventilatiesysteem van Interduct, dan bent u verzekerd van uitstekende service en kwaliteit. Interduct biedt een aantal belangrijke voordelen:

  • Professionele, Nederlandssprekende monteurs

  • Alles op het gebied van lucht onder één dak

  • Een uitgekiende oplossing voor elk budget

  • Merkonafhankelijk, dus altijd betrouwbaar advies

  • Ontwerp en montage conform alle wettelijke vereisten

Contact

Wilt u een (mechanisch) ventilatiesysteem kopen of heeft u vragen op het gebied van ventilatie?

Neem direct contact op. Met onze jarenlange ervaring in de ventilatie adviseren wij u bij de aanschaf van een ventilatiesysteem. Van ontwerp tot montage.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.