2021_interduct_cs_-klaverhof_alphen-10.jpg

Montage van ventilatiesystemen

De montage van het ventilatiesysteem is de sleutel voor een goed werkende ventilatie. Correcte materialen, minimale weerstand, luchtdicht, demping op de juiste plaats, de juiste luchthoeveelheid op de juiste plekken en conform alle wettelijke vereisten. Het monteren van een ventilatiesysteem is meer dan alleen maar “kanalen hangen”. Ook verzorgen wij de montage van rookgasafvoersystemen. Correcte montage hiervan is letterlijk van levensbelang.

Woningbouw en utiliteit

Al ruim 35 jaar monteren wij ventilatie- en rookgasafvoersystemen in de woningbouw. Ook in de utiliteit staan wij ons mannetje. Variërend van de montage van luchtkanalen tot aan de levering van volledige luchttechnische installaties.

Meer dan tienduizend woningen per jaar en jaarlijks vele aansprekende utiliteitsprojecten, variërend van scholen, ziekenhuizen, distributiecentra, datacenters, zorginstellingen en kantoorgebouwen. Wij leveren en monteren de luchtkanalen en andere ventilatiecomponenten. Het inregelen van het systeem kunnen we ook voor onze rekening nemen.

Wat Interduct voor u betekent

Met de volgende diensten helpen wij u graag:

Meer weten?

Geïnteresseerd om de montage van uw luchtkanalen of het hele ventilatiesysteem door onze vakmensen te laten verzorgen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.